Warmtepompen Vaillant

Warmtepompen Vaillant

De vraag naar hernieuwbare energie neemt fors toe. Een van de redenen hiervoor is het klimaatakkoord van Parijs, waarbij vrijwel alle landen zich verbonden hebben tot maatregelen om hun CO2-uitstoot te beperken. Daarom biedt de overheid aantrekkelijke premies en subsidies aan. Warmtepomptechnologie wordt ook gepromoot omdat het gebruik van hernieuwbare energie voor verwarming bijzonder voordelig is voor het milieu. Ongeveer 40 % van de totale CO2-uitstoot in België komt nog altijd van verwarming en warmwaterproductie. Een warmtepomp kan de uitstoot met wel 30 % verlagen ten opzichte van een condensatieketel op gas. Duurzame verwarming, besparen op lange termijn Omdat steeds meer elektriciteit voortkomt van hernieuwbare energiebronnen, zal de CO2-uitstoot van warmtepompen blijven dalen. Volgens een studie uit 2012 van de technische universiteit München (TU München) zullen warmtepompen in 2030 al 80 % minder CO2 produceren dan condensatieketels. De warmtepomp Vaillant  is daarmee het enige verwarmingssysteem dat vanzelf milieuvriendelijker zal worden naarmate het langer in gebruik is. U kiest voor een buitengewoon efficiënte technologie. Ongeveer driekwart van de energie die u verbruikt, wordt volledig gratis geleverd door het milieu. Slechts één vierde ervan is elektriciteit die u nodig hebt voor de aandrijving van de warmtepomp. Kwaliteit van Duitse makelij Wij laten u kiezen uit een breed assortiment van warmtepompen die gegarandeerd heel energiezuinig zijn. Al de toestellen verenigen superieur vakmanschap met flexibele oplossingen, lage gebruikskosten en prestaties die het handelsmerk van moderne warmtepompen zijn. Door een van Vaillant fotovoltaïsche systemen te gebruiken, kunt u zelfs een deel van de nodige elektriciteit zelf opwekken. Zo bespaart u nog meer en wordt u tegelijk minder afhankelijk van de energieleveranciers.

De lucht/water-warmtepompen halen warmte uit de omgevingslucht. Lucht/water-warmtepompen zijn het goedkoopst in aanschaf in vergelijking met andere warmtepompen.

Bodem/water warmtepompen maken gebruik van de energie in de grond. Bodemwarmte kan men op twee manieren genereren: met behulp van verticale aardsondes of horizontale collectoren.

Ontdek onze water/water-warmtepompen. Deze warmtepompen onttrekken energie uit het grondwater. Voor het gewinnen van grondwater is een put vereist.Wanneer moet u kiezen voor een warmtepomp?

Denkt u na over de installatie van een warmtepomp, maar bent u niet zeker of het voor u de beste keuze is? In de volgende gevallen is een warmtepomp installeren zeker een goed idee:

  • U heeft een nieuwbouwwoning en wil voldoen aan het opgelegde E-peil.
  • U beschikt niet over een gasaansluiting in uw straat of woning.
  • U voert een ingrijpende renovatie uit en kiest voor een uitstekende isolatie en vloerverwarming.
  • U wil bewust omspringen met uw energieverbruik.
  • U bent op zoek naar een duurzame en toekomstgerichte oplossing.


Warmtepompen Vaillant

Arotherm warmtepomp Vaillant
Warmtepompen Vaillant

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x