Warmtepompen Weishaupt

Warmtepompen Weishaupt

Weishaupt warmtepompen behoren tot de efficiëntste en stilste warmtepompen op de markt. Of de warmte uit de lucht, de grond of het grondwater gehaald wordt, steeds wordt een zuinige en absoluut betrouwbare werking van uw installatie verzekerd.

Met een Weishaupt lucht/water-warmtepompen verwarmt u uw woning met warmte uit de lucht, ook als het buiten vriest.

De lucht/water-warmtepomp voor binnenopstelling staat net zoals een traditonele ketel in de stookplaats. Ze zuigt de buitenlucht via een luchtkanaal aan, draagt de warmte over naar een koelmiddel en pompt deze naar het nodige temperatuurniveau. Het grote voordeel: ze produceert ter plaatse geen rookgassen, waardoor geen schoorsteen nodig en slechts een stroomaansluiting volstaat voor een betrouwbare werking. De luchtkanalen voor de aanzuiging van buitenlucht worden op maat gemaakt en kunnen aan alle ruimteverhoudingen aangepast worden.

Uitstekend energierendement: uit één kilowatt elektriciteit produceert een Weishaupt lucht/water-warmtepomp het drie- of viervoud aan verwarmingsenergie.

Warmtevoorziening steeds verzekerd: de Weishaupt lucht/water-warmtepomp verwarmt betrouwbaar, ook bij negatieve temperaturen gaande tot -25 °C.

Aangenaam stille werking: Weishaupt warmtepompen werken extreem stil. Compressoren en ventilatoren zijn dankzij een trillingsontkoppeling en een bijzondere vormgeving amper te horen.

Ook voor koeling: daar een warmtepomp zoals een omgekeerde koelkast werkt, kan deze met de gepaste accessoires voor de actieve koeling van gebouwen gebruikt worden. Het volledige toebehorengamma, van pomp tot ruimtethermostaat, wordt door Weishaupt aangeboden.

Volledige warmtevoorziening: de warmtepomp zorgt ook voor sanitair warm water in huis. De multifunctionele waterverwarmer (WKS) van Weishaupt is een bijzonder elegante oplossing. Deze installatie-eenheid bevat alle boiler- en verbindingscomponenten tussen warmtepomp, stookkring en warmwaterverdeling onder een compacte behuizing.

Lange levensduur: hoogwaardige materialen, een stevige constructie en een uitgekiende techniek garanderen een langdurig betrouwbare werking van uw installatie.


Warmtepompen Weishaupt


Warmtepomp WeishauptWarmtepompen Weishaupt

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x