Badverwarmer Vaillant

Badverwarmer Vaillant

De badverwarmer van Vaillant met elektronische ontsteking, zonder schoorsteenaansluiting maar met een gedwongen afvoer. 

De nieuwste generatie badverwarmers is nog eenvoudiger in installatie en bediening geworden en heeft een nieuw, modern design gekregen. Met de bekende geyser heeft u een toestel dat constant in warm water kan voorzien, met een bepaald debiet. Met de TurboMAG van Vaillant hebt u geen schoorsteenaansluiting meer nodig. De TurboMAG van Vaillant is een “gesloten” toestel, dat via een kanaal-systeem de rookgassen afvoert en de verse lucht aanvoert. Hierdoor plaatst u het toestel waar u het wenst.

Het toestel verbruikt enkel bij warmwaterafname. U kan continu warm water aftappen, aan een constante temperatuur, terwijl uw energieverbruik zo laag mogelijk blijft. 

De rookgassen worden naar buiten afgevoerd en de verse lucht voor de verbranding wordt aangevoerd van buiten. Het is een volledig hermetisch gesloten toestel, zonder enig contact met de stookruimte.

Badverwarmer Vaillant


Watervoorziening keuken Vaillant

Grenzeloos warmwatercomfort

Warmwaterproductie met de turboMAG biedt talloze voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd, zonder enige limiet, van warm water genieten aan een constante temperatuur – zowel voor uw keuken als badkamer, terwijl uw energieverbruik zo laag mogelijk blijft. Dit is te danken aan het doorstroomprincipe en de mogelijkheid om het juiste vermogen in te stellen. Op deze manier biedt Vaillant u met dit toestel de perfecte verzoening tussen comfort en spaarzaamheid!

Betrouwbaar comfort

Weinigen kunnen er zich op beroemen maar Vaillant deed het écht: wij hebben het warme water uitgevonden! Vaillant bedacht trouwens niet alleen de keuken- of badverwarmer, maar ook de naam ‘geyser ©’. U kan dus gerust ‘bouwen’ op onze expertise. Als uitvinder van de keuken- of badverwarmer heeft Vaillant haar reputatie hoog te houden. De naam Vaillant staat dan ook garant voor hoge kwaliteit en maximale levensduur.

Zuinig en efficiënt

Er zijn heel wat praktische en economische redenen om te kiezen voor een keuken- of badverwarmer op gas: een keuken- of badverwarmer is een zuinig alternatief voor waterverwarming op elektriciteit. Bovendien kan een keuken- of badverwarmer volledig autonoom warm water produceren, los van de aanwezige verwarmingsketel. Bijkomend voordeel is dat nieuwe keuken- of badverwarmers snel en eenvoudig te installeren zijn. Een voor de hand liggende keuze dus.


Watervoorziening keuken Vaillant
Badverwarmer Vaillant

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x