Condenserende verwarmingsketels Vaillant

Verwarmingsketels Vaillant

YBBS  plaatst, hersteld en onderhoud verwarmingsketels Vaillant met gas alsook stookolie. YBBS  draagt het CERGA-label. 

Condenserende gasverwarmingsketels Vailant

Bij de ontwikkeling van condenserende gasketels heeft Vaillant met heel wat factoren rekening gehouden. Ze willen ketels ontwerpen met een maximale zuinigheid, maar die ook eenvoudig en snel te installeren zijn, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden. De condenserende gasketels van Vaillant moeten maximaal comfort bieden, niet alleen op vlak van verwarming maar ook van warmt water.  De ketels moeten bovendien super betrouwbaar en duurzaam zijn.

Condensatieketels op gas maken niet alleen optimaal gebruik van de geleverde energie, maar benutten in tegenstelling tot traditionele ketels ook de warmte in de rookgassen, die anders door de schoorsteen verdwijnen.

De voordelen van een condensatieketel van Vaillant zijn : 

- Optimaal energierendement tot wel 98 %

- Aanzienlijk minder roet en deeltjes bij verbranding via condensatietechnologie

- Tot 35 % lager verbruik ten opzichte van een oude verwarmingsinstallatie

- Lage investeringskosten

- Flexibele uitbreidingen


Condenserende gasverwarmingsketel Vaillant
Condenserende stookolieverwarmingsketels Vaillant

Als u voor de condensatieketel op stookolie van Vaillant kiest, maakt u optimaal gebruik van stookolie : geen enkel andere condensatievloerketel op stookolie verbruikt immers minder energie. Een condensatieketel op stookolie kan de verwarmingskosten met wel 15 % doen dalen.  In tegenstelling tot klassieke ketels op stookolie gebruiken ze ook de warmte in de rookgassen, die anders door de schoorsteen verdwijnt.


Herstelling en onderhoud

Herstelling en onderhoud doen wij van Vaillant en Weishaupt ketels. Het onderhoud van een gasketel is om de twee jaar verplicht. Vanaf dat uw ketel vijf jaar is moet er verplicht ook een verwarmingsaudit uitgevoerd worden en dit telkens om de vijf jaar. Al deze zaken worden dus door YBBS BV uitgevoerd met attesten. 

Het onderhoud van een stookolieketel is elk jaar verplicht. Vanaf dat uw ketel vijf jaar is moet er verplicht ook een verwarmingsaudit uitgevoerd worden en dit telkens om de vijf jaar. Al deze zaken worden dus door YBBS uitgevoerd met attesten.
YBBS is lid van Mazoutexpert
Condenserende verwarmingsketels Vaillant

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x