Radiatoren Radson

Radson radiatoren

Radson radiatoren zijn geschikt voor nieuwbouw én renovatie. Radson radiatoren hebben de langste levenscyclus, langer dan eender welke andere warmtebron, en zijn een aantrekkelijke, kost -en energie-efficiënte aanvulling op elk huis. Radson radiatoren kunnen snel en eenvoudig in een bestaand verwarmingssysteem geïntegreerd worden (makkelijke installatie, weinig afval, verstoringen of verbouwingen). Radson radiatoren kunnen zonder probleem aangesloten worden op bestaande leidingen en uitgebalanceerd worden. Klaar voor gebruik, in enkele uren.


Muna Radson badkamerradiator

Een stijlvolle Radson radiator die in elke badkamer past. De Muna biedt comfortabele warmte via aantrekkelijke, vlakke verwarmingselementen op een slank profiel. Verkrijgbaar in diverse hoogte- en breedtematen, in wit of in een reeks andere kleuren.

De warmwaterversie van deze radiator is eveneens verkrijgbaar met optie "PTC Blower": de Muna T. Heel handig om uw ruimte snel op te warmen op om het even welk moment.


Badkamer radiator Radson


Radson E.Flow Parada

De E.Flow Parada van Radson is de ultieme combinatie van design en techniek. Met zijn vlakke voorpaneel en volledig verborgen leidingen is deze radiator de ideale keuze voor wie van minimalistisch design houdt. Daarnaast zorgt de diagonale flow niet alleen voor een homogene warmteverdeling maar ook voor een verhoogde efficiëntie en flexibiliteit. Deze radiator kan in elke situatie worden toegepast, ongeacht het temperatuurregime en het debiet. Met zijn 8 aansluitingen, inclusief middenaansluiting, biedt de E.Flow Parada  van Radson maximale flexibiliteit voor zowel renovatie als nieuwbouw. Bovendien is hij snel en efficiënt te plaatsen en wordt hij - zoals alle Radson radiatoren - volledig voorgemonteerd geleverd.

 Radson Parada E.flow


Radson Parada plint 

Met zijn vlakke voorpaneel, is de Parada plint een toonbeeld van hedendaags design, waarin leidingen en kraanlichaam volledig zijn weggewerkt. Verkrijgbaar in diverse lengtes, kleuren en dubbelzijdig voorpaneel.

Radson Parada plint
Radiatoren Radson

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x